Selecteer een pagina

Huisartsenpraktijk Smits en Canoy

Peulenstraat 130
3371 AR Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184-612268
Fax: 0184 – 611371
Email: assistente@smitscanoy.nl
www.smitscanoy.praktijkinfo.nl

Huisartsenpraktijk Smits & Canoy levert graag laagdrempelige zorg waarbij we patiënten met raad en daad willen bijstaan. Betrokkenheid en overleg met de patiënt vinden wij belangrijk, om zo samen met ons team tot de beste hulp te komen. Kwaliteit van zowel zorg als dienstverlening is cruciaal. Wij dragen daarom het keurmerk van de NHG en werken volgens de laatste richtlijnen en wetenschappelijke inzichten. Ook vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde over te dragen. Wij leiden daarom nieuwe huisartsen op in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Dit betekent dat er ieder jaar een nieuwe huisarts-in-opleiding bij ons werkzaam is. Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf voor doktersassistenten.

Ons team bestaat uit 5 huisartsen: Sacha Smits, Janine Canoy-Schoorl, Esther Schepper, Aart-Jan Groeneveld en Nils de Rooy. Daarnaast is er meestal ook een huisarts in opleiding werkzaam.


Zij worden ondersteund door 4 doktersassistenten, een administratieve doktersassistente, een praktijkmanager en 4 praktijkondersteuners. Twee daarvan zorgen voor preventie van hart- en vaatziekten, chronische ziekten en houden zich bezig met de zorg voor ouderen. De andere twee praktijkondersteuners zorgen voor begeleiding bij en ondersteuning van psychische klachten.
Tevens houdt er ook wekelijks een diëtiste van Diëtheek consulten binnen onze praktijk.

Wij heten u van harte welkom in het Gezondheidscentrum Hardinxveld in het souterrain!

Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.                                                                                                     Daarbuiten kunt u voor spoedeisende hulp contact opnemen met de Centrale Huisartsenpost in Gorinchem via telefoonnummer 0183-646410.